Nick Offerman

All Rise
Zaal: Wim Sonneveld zaal
English description

De comedyshow All Rise van Nick Offerman is een avond van weloverwogen praten en een lichte dans die je zal dwingen om te grinniken terwijl je wordt opgedragen om een ​​betere kant van de mensheid te ontdekken dan degene waaraan we gewend zijn geraakt. Kniebuiging optioneel: in Offerman’s kerk kniel je zoals je wilt!

De kaartverkoop verloopt via de site van Ticketmaster. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 29,95
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Biografie

  Nick Offerman is een acteur, schrijver en houtbewerker, vooral bekend als het personage Ron Swanson in de populaire comedy-reeks Parks & Recreation van NBC, Karl Weathers in de veelgeprezen FX-serie Fargo, en de mede-gastheer en uitvoerend producent van NBC’s Making It.

  Recente films zijn Hearts Beat Loud, Lucy In The Sky, The Founder, Bad Times at the El Royale, The Hero, The Lego Movie (1 & 2), White Fang en The Little Hours. Offerman heeft vier New York Times bestsellers geschreven: Paddle Your Own Canoe, Gumption, Good Clean Fun, en het meest recent The Greatest Love Story Ever Told, geschreven met zijn vrouw, Megan Mullally. In zijn vrije tijd is hij te vinden in zijn houtwinkel in Los Angeles, waar handgemaakte artikelen worden gemaakt, variërend van mooie meubels tot kano's en ukeleles.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5