Nick Offerman

All Rise
Zaal: Wim Sonneveld zaal
English description

GEANNULEERD: Op instructie van de landelijke overheid, om alle evenementen tot en met 31 mei - in verband met het coronavirus - niet door te laten gaan, is deze voorstelling geannuleerd. De kaartverkoop van dit evenement verliep via Ticketmaster. Ticketmaster neemt dan ook contact op met alle boekers. Voor eventuele vragen kun je terecht via help.ticketmaster.nl

Deze acteur, schrijver en houtbewerker is vooral bekend als het personage Ron Swanson uit de populaire comedy-serie Parks & Recreation, Karl Weathers uit de veelgeprezen FX-serie Fargo en als mede-gastheer en producent van Making It. Daarnaast speelde Nick Offerman in films als Hearts Beat Loud, Bad Times at the El Royale, The Lego Movie (1 & 2) en The Litte Hours. Ook heeft hij vier New York bestsellers op zijn naam staan: Paddle Your Own Canoe, Gumption, Good Clean Fun en meest recentelijk The Greatest Love Story Ever Told, geschreven met zijn vrouw Megan Mullally. Nu komt Nick naar Nederland met zijn comedyshow All Rise. Een avond met weloverwogen gepraat en lichte dans, die je zal dwingen om te grinniken terwijl je een betere kant van de mensheid ontdekt dan degene waaraan we gewend zijn geraakt.

De kaartverkoop verloopt via de site van Ticketmaster. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 29,95
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Biografie

  Nick Offerman is een acteur, schrijver en houtbewerker, vooral bekend als het personage Ron Swanson in de populaire comedy-reeks Parks & Recreation van NBC, Karl Weathers in de veelgeprezen FX-serie Fargo, en de mede-gastheer en uitvoerend producent van NBC’s Making It.

  Recente films zijn Hearts Beat Loud, Lucy In The Sky, The Founder, Bad Times at the El Royale, The Hero, The Lego Movie (1 & 2), White Fang en The Little Hours. Offerman heeft vier New York Times bestsellers geschreven: Paddle Your Own Canoe, Gumption, Good Clean Fun, en het meest recent The Greatest Love Story Ever Told, geschreven met zijn vrouw, Megan Mullally. In zijn vrije tijd is hij te vinden in zijn houtwinkel in Los Angeles, waar handgemaakte artikelen worden gemaakt, variërend van mooie meubels tot kano's en ukeleles.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5