Nienke Plas

Van de hak op de tak
Duur: 1 uur 35 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling is afgelast en verplaatst naar 10 juni 2022. Boekers van kaarten zijn hierover op 28 april per mail geïnformeerd. Lees meer

Eén van de grappigste vrouwen van Nederland is terug in het theater! Dankzij haar Amsterdamse babbel, flinke dosis zelfspot en expressieve gezichtsuitdrukkingen kan Nienke Plas iedereen laten lachen. Met haar foto’s en vlogs weet ze al jaren lang meer dan 620.000 volgers op Instagram en 300.000 abonnees op YouTube te entertainen. Daarnaast heeft ze een eigen podcast, maakt ze muziek, is ze te zien in verschillende films en programma’s en ging ze een paar jaar geleden voor het eerst het theater in. Dit was zo’n succes, dat Nienke ook dit jaar weer de planken op gaat. In haar hilarische komedieshow Van de hak op de tak is Nienkes kijk op de wereld voor één avond de waarheid. Want feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter.

 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jun 2022
  vr 10 jun 20.00 uur
  v.a. € 19,50
  Laatste kaarten Nog 59 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Regie: Jessica Borst
  Producent: George Visser Productions

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5