Nilgün Yerli

Tinderella
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Schrijfster, actrice en cabaretière Nilgün Yerli is weer terug in Nederland! Ze emigreerde naar Istanbul, New York en Londen, maar voelt zich nergens ter wereld zo thuis als in Amsterdam. Inmiddels is Nilgün 50 jaar en moeder, gescheiden en werkloos. Geen echtgenoot, geen baan, geen roots; wat doe je dan? In Tinderella gaat Nilgün weer op zoek naar haar grote liefde, en daarmee naar zichzelf. Of misschien niet eens de grote liefde, maar de kleine liefde: die kleine dingetjes die het gewone leven buitengewoon maken. Zoek jij mee?

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • feb 2023
  di 14 feb 20.30 uur
  Première
  v.a. € 22,50
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.