‘Een knalgoede actrice, heel erg grappig’
de Volkskrant

Nina de la Parra

Gods wegen
Duur: 1 uur 10 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Comedian en zangeres Nina de la Parra heeft een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Ze oogt als een bakra, ofwel een kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeannette pepers. Zo vertelt ze in Gods wegen over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Nina wisselt haar vileine woordenstroom in vloeiend Nederland, Duits, Engels en Sranan Tongo af met jazz- en bluesnummers, bijgestaan door saxofoniste Sanne Landvreugd. Gods wegen is een verleidelijke, feministische en persoonlijke zoektocht naar haar eigen identiteit, waarbij Nina zichzelf en alle aanwezigen onderuit haalt. Door NRC Handelsblad benoemd tot een van de beste cabaretvoorstellingen van 2019.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Titus Muizelaar

  Muziek: Nina de la Parra, Sanne Landvreugd, Robin van Geerke

  Muzikanten: Sanne Landvreugd (saxofoon)

  Producent: Nina de la Parra

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5