Oh Johnny in Droomland DeLaMar (1)
Muziektheater

Oh Johnny in Droomland

Een hemels theatraal levenslied

100 jaar geleden werd de immens populaire zanger Johnny Jordaan geboren. Dat gaan we vieren met deze feestelijke musical! In Oh Johnny in Droomland treffen we Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti aan in de hemel. En geloof het of niet, er bestaat daar een afdeling ‘Jordaan’. Hun beschermengel probeert hier alles in goede banen te leiden. Maar wie rammelt daar aan de poorten van het paradijs? Kan met de komst van die vreemde gast de lieve vrede wel worden bewaard? Na de grote successen van de kerstshows rondom ‘de grote drie uit de Jordaan’ brengt Oh Johnny in Droomland een theatraal eerbetoon aan een van Mokums grootste zangers. Een feest der herkenning, omlijst door prachtige liedjes als Zal er ooit een Jordaan in de hemel bestaan, De afgekeurde woning en Droomland.

Speeldata en tickets

Januari 2024

Zo 14 jan 15:00
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Zo 14 jan 15:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Rob van de Meeberg (Johnny Jordaan), Marjolijn Touw (Tante Leen en Moessie), Tony Neef (Willy Alberti en Wim Sonneveld), Rosa Mee (beschermengel en Tottie), Evert de Vries (Ton Slierendrecht en geheime gast).

Creatives
Tekst

Lars Boom, Rob van de Meeberg

Muziek

Bert Stoots, René Trok

Producent

Stichting Nederlied

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Theater DeLaMar Amsterdam Borrelarrangementen

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.