Afgelopen

Open Studio

Sneak peek van nieuw musicalmateriaal
Duur: 1 uur zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Deze voorstelling stond op 19 maart in DeLaMar West en is helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Niet eerder was het in Nederland mogelijk om zó vroeg mee te kijken in het maakproces van nieuwe musicals. Tot nu! Tijdens Open Studio presenteren talentvolle schrijvers en componisten hun allereerste materiaal voor een nieuwe musical aan het publiek. Zo laat componist en schrijver Lindy Zimmer een aantal nummers uit diens nieuwe musical horen, vertellen liedjesschrijver Jan Groenteman en regisseur Kiki Jaski over de musical die ze aan het ontwikkelen zijn en performen muzikanten en broer en zus Guillano & Cheyenne Herdigein een aantal unieke songs. Daarnaast presenteert het kwartet van tekstschrijvers Julia Berendse & Max Roijé en componisten Ezra van Nassauw & Avishai Darash nieuwe teksten op prachtige muziek. Bij alle voorproefjes staat het gesprek tussen makers en publiek centraal: komt het over wat de makers met een nummer bedoelen, slaat een nieuw idee aan, wordt er gelachen op cruciale momenten? Kortom: een interactieve en inspirerende avond, waarbij je misschien wel aan de wieg staat van een succesvolle nieuwe musical…

Speeldata en tickets
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 12,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: MusicalMakers

  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.