Muziektheater

Opvliegers 5

Op safari
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

In dit vijfde deel van de succesvolle reeks vriendinnenkomedies maken de vrouwen van Opvliegers Zuid-Afrika onveilig. Loes heeft hier namelijk een fotoshoot voor een nieuw maandblad met als thema ‘Lachend in de overgang’. De vriendinnen plakken er maar gelijk een vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand.  Moniek heeft een schokkende diagnose gekregen, met het rare gevolg dat ze geen angsten meer heeft en ineens alles durft. Omdat Joke’s huis is afgebrand moet ze ineens haar hele leven opnieuw inrichten, maar hoe doe je dat als je niet zo goed weet wie je bent? Verder heeft Shirley de mannen volledig afgezworen en zoekt ze naar antwoorden in het dierenrijk, terwijl Loes juist hartstikke verliefd is… op een man van 71. Een hilarische muzikale komedie vol safari’s, wijnproeverijen en bloedhete overnachtingen!

Première

De première van Op safari is op maandag 13 januari 2020. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 30,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Martin Michel
  Muziek: Jeroen Sleyfer
  Producent: Rick Engelkes Producties

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5