‘Energieke vertolking van de optocht der beesten’
de Volkskrant
Afgelopen

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

Meneer Monster
Duur: 40 minuten zonder pauze
Zaal: DeLaMar West

Wanneer Mol boven de grond komt om te kijken of de zon al op is, wordt er ineens op zijn kop gepoept. Kak, wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren, die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar gelukkig zij er twee strontvliegen die Mol wél verder kunnen helpen. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een bijna woordloze productie van jeugdtheatercollectief Meneer Monster, bekend van o.a. De Gruffalo en De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018). Een hilarische slapstickvoorstelling, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 15,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Cast

  Jorgen Scholtens, Jan Willem Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van deze drie acteurs).

  Creatives

  Eindregie: Henk de Reus
  Producent: Meneer Monster

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5