‘Zijn beste voorstelling sinds jaren’
de Volkskrant

Paul de Leeuw

60? We zien wel...
Mary Dresselhuys zaal

Presentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger Paul de Leeuw is terug in het theater! In zijn nieuwe voorstelling 60? We zien wel… overziet Paul zijn leven. Hij zingt nummers die hij nog nooit eerder live in het theater heeft gezongen en brengt oude liedjes ten gehore die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. Ook mijmert Paul als ‘60 jaar jonge god met artrose’ over zijn eerste, grote en ware liefde en maakt hij ouderwets lol met zijn publiek. Verwacht snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering in een show die bijna elke avond anders is!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 28,50
3e rang € 21,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Bopper Holding

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.