Paul & Simone

Zonder jou
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma hadden net de première van Hello, Dolly! gespeeld, toen de voorstelling door de maatregelen rondom het coronavirus moest worden afgelast. Maar voor Paul en Simone is stil zitten en niets doen geen optie. Samen legden ze de basis voor een intieme voorstelling die begint op het moment dat Hello, Dolly! moest stoppen. In Zonder jou nemen ze je mee op een muzikale reis door verleden, heden en een toekomst waarin niets zeker, maar alles mogelijk is. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 27,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Paul de Leeuw
  Producent: MediaLane

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5