Peppa Pig live! (2+)

Schoolreisje naar het strand
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Het ondeugende kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een vrolijke nieuwe voorstelling. Peppa gaat namelijk met haar hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan ze op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur! Dankzij de gezellige meezingliedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor en grote modderplassen is Peppa Pig live! het feestelijkste uitstapje van het jaar. Ga jij mee op reis?

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Peppa Pig, George, Mama Big, Papa Big e.a.

   

  Creatives

  Regie: Joris Gootjes
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Peppa Pig live! de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5