Peter Pan (6+)

Theater Terra
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Vlieg mee op avontuur met Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical Peter Pan, naar het wereldberoemde magische sprookje. Het verhaal begint als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt. Hij neemt haar mee naar het betoverende eiland Nimmerland. Samen met het elfje Tinkerbel en de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland en ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook een heleboel ruige piraten. Zijn Wendy en Peter Pan er klaar voor om de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Laat je meevoeren door deze muzikale voorstelling vol fantastische avonturen, van de makers van De kleine zeemeermin en Aladdin.

Genre = jeugd

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg, Jarno Korf, Karin van Vliet

  Creatives

  Naar het toneelstuk van: J.M. Barrie
  Tekst: Marc Veerkamp
  Regie: Wesley de Ridder
  Muziek: Fons Merkies
  Producent: Michiel Morssinkhof

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5