Pieter Konijn (2+)

Het verhaal van Pieter Konijn
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In deze grappige, spannende en interactieve voorstelling volgen we de ondeugende Pieter Konijn. We gaan met hem mee op avontuur en zien hoe hij verstrikt raakt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje. Het verhaal van Pieter Konijn is een muzikale show voor de allerkleinsten, waarin prachtige poppen Pieter Konijn en zijn vriendjes uitbeelden. Natuurlijk mogen de kinderen in de zaal gezellig meedoen en meezingen!

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Pieter Konijn de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • okt 2021
  zo 17 okt 14.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 • zo 17 okt 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 21,00
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Kelvin Wormgoor, Babbe Groenhagen, Eric-Jan Lens

  Creatives

  Tekst: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende
  Muziek: Gert-Jan van den Ende
  Regie: Wilma Hoornstra
  Producent: Trend Media

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5