Musical Pride & Prejudice DeLaMar
Musical

Pride & Prejudice

Anouk Maas, Tessa Sunniva e.a.

Het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen, ook bekend van de film en BBC-serie, is nu voor het eerst te zien als musical! In deze frisse bewerking van Pride & Prejudice volgen we de vijf Bennett zussen. Zij worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr. Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen dan ook in alle staten. Het is op het bal van deze Mr. Bingley dat Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr. Darcy ontmoet. Hoewel ze onder de indruk van hem is, wil ze ook zelf over haar toekomst beslissen... In deze musical geeft een all female cast van vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeths personage en laten ze zien dat nu de vrouwen aan zet zijn!

Wereld première

Deze musical beleeft haar wereldpremière in Nederland, en zal daarna te zien zijn in de Verenigde Staten.

Speeldata en tickets

Maart 2024

Wo 6 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 7 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 8 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 9 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 10 mrt 14:00
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€42,50 €36,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent

Morssinkhof Terra

Zaal Mary Dresselhuys zaal

Ontmoet de cast

Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.