Prinses Arabella (5+)

Naar de prentenboeken van Mylo Freeman
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In deze muzikale familievoorstelling beleven we de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella, bekend van de populaire prentenboeken van Mylo Freeman. Arabella komt tijdens haar avonturen allerlei kleurrijke personages tegen. Zo maken we kennis met prins Mimoen, prinses Ling, oppas Ushi die alles op haar rolschaatsen regelt en oma Omi die precies weet hoe prinsesjes en prinsen zich horen te gedragen. Naast de kleurrijke personages is er ook een kleurrijk decor te zien, gebaseerd op de illustraties van Mylo Freeman. Je kijkt je ogen uit!

Diversiteit

De Nederlands-Amerikaanse schrijfster en illustrator Mylo Freeman probeert met haar werk meer etnische diversiteit aan te brengen in de wereld van de prentenboeken. Zo vertelt ze: “Kinderen hebben behoefte aan zowel spiegels als ramen. Veel gekleurde kinderen zien de wereld alleen via ramen en zij hebben spiegels nodig. Andere kinderen zien alleen spiegels en zij moeten de wereld ook door ramen leren zien.”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 21,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over ROSE Stories

  ROSE stories vertelt verhalen in verschillende vormen: van een film tot een boek en van een programma tot een theatervoorstelling. Als theaterproducent is ROSE stories bekend van kinderproducties Noumi, Zusje zeven (5+) en Ssst! (2+), alsmede de hitvoorstelling Melk & dadels. ROSE stories hecht veel waarde aan een gemengd publiek en zet zich met succes actief in voor zalen die gevuld zijn met een mix van Nederlanders. Haar voorstellingen mochten positieve reacties ontvangen van zowel pers als publiek en werden alle geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. In 2018 ontving de organisatie bovendien de Gieskes Strijbis Podiumprijs voor haar vernieuwende bijdrage aan het Nederlandse theaterlandschap.

  Creatives

  Tekst: Jeanine Cronie
  Regie: Jasper Verheugd
  Producent: ROSE stories

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5