Prinses Arabella (5+)

Aangenamelijk!
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Beleef de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella, bekend van de populaire prentenboeken van Mylo Freeman. Arabella wil alles zelf doen: brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar steeds krijgt ze hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” Dan verschijnt er ineens een meisje die genaamd Nina. Alleen Arabella kan haar zien of horen, en van Nina mag Arabella juist alles! Hoewel Omi, oppas Ushi en Arabella’s vriendjes prinses Ling, prinses Sophie en prins Mimoen er alles aandoen om Nina te laten verdwijnen, zet Arabella samen met haar ‘imaginary friend’ het paleis op stelten. Aangenamelijk! is een vrolijke en ondeugende voorstelling, waarin prinses Arabella een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden ontdekt.

Diversiteit

De Nederlands-Amerikaanse schrijfster en illustrator Mylo Freeman probeert met haar werk meer etnische diversiteit aan te brengen in de wereld van de prentenboeken. Zo vertelt ze: “Kinderen hebben behoefte aan zowel spiegels als ramen. Veel gekleurde kinderen zien de wereld alleen via ramen en zij hebben spiegels nodig. Andere kinderen zien alleen spiegels en zij moeten de wereld ook door ramen leren zien.”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 21,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Over ROSE Stories

  ROSE stories vertelt verhalen in verschillende vormen: van een film tot een boek en van een programma tot een theatervoorstelling. Als theaterproducent is ROSE stories bekend van kinderproducties Noumi, Zusje zeven (5+) en Ssst! (2+), alsmede de hitvoorstelling Melk & dadels. ROSE stories hecht veel waarde aan een gemengd publiek en zet zich met succes actief in voor zalen die gevuld zijn met een mix van Nederlanders. Haar voorstellingen mochten positieve reacties ontvangen van zowel pers als publiek en werden alle geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. In 2018 ontving de organisatie bovendien de Gieskes Strijbis Podiumprijs voor haar vernieuwende bijdrage aan het Nederlandse theaterlandschap.

  Cast

  Spel: Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt, Alexander Wolff

  Creatives

  Gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman

  Tekst: Jeanine Cronie
  Regie: Jasper Verheugd
  Producent: ROSE stories

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5