Queen Must Go On

De sensationele Queen tributeband
Wim Sonneveld zaal

Nadat ze het eerste seizoen van het tv-programma The Tribute, Battle of the Bands wonnen en met hun eigen show in Ziggo Dome schitterden, komt de tributeband Queen Must Go On naar het theater! Queen Must Go On bezorgt je vol overgave de complete Queen-ervaring. Zanger Ward Palmen heeft zich als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie Mercury zo precies mogelijk te benaderen en voor een nog authentieker gevoel gebruikt de band zelfs dezelfde instrumenten en versterkers als dat Queen ooit deed. Tijdens hun concert speelt Queen Must Go On hits als Don’t stop me now, We are the champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The show must go on, maar ook nummers uit de begintijd van Queen. Bereid je voor op een unieke show die zowel intiem als groots en bombastisch is. Kom genieten, kom meezingen, kom het beleven!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 39,50
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Muzikanten

  Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert Horvers (bas), Mick Gravéé / Dennis Meentz / Hans in het Zandt (drums)

  Creatives

  Fotografie: Rob van Dalen
  Producent: PRO Entertainment

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.