Rayen Panday

Focus
Duur: 1 uur 20 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Is de aandacht die we zoeken wel de juiste aandacht? Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten? En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en een Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Comedian Rayen Panday doet een poging deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij slaagt daar niet in. Maar dat hoeft ook niet. Wel redeneert hij op het scherpst van de snede, waarbij hij zichzelf en zijn publiek niet ontziet. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij deze avond ook van jou: Focus.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 24,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Rayen Panday

  Rayen is al jaren onderdeel van comedygezelschap Comedytrain en heeft zowel succes in het binnen- als buitenland. Inmiddels heeft hij al in 18 verschillende landen opgetreden en werd hij mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World.

  Creatives

  Scènefotografie: Jurriaan Hoefsmit
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5