Relnichten Live DeLaMar (2)
Specials

Relnichten Live

Duncan Tromp en Stijn de Vries

Fotograaf en presentator Stijn de Vries en TikTok-ster en presentator Duncan Tromp leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Het was vriendschap op het eerste gezicht. De jongens verschillen in een paar dingen, maar delen vooral een heleboel: een grote liefde voor social media, mode, jezelf kunnen zijn en praten. Heel. Veel. Praten. In hun wekelijkse podcast Relnichten kletsen ze dan ook honderduit over hun onzekerheden, ervaringen, meningen en geheimen. Nu doen ze dat voor de eerste keer live in het theater, tijdens een gestoorde show vol verrassingen! Relnichten Live wordt grappiger, hysterischer en grootser dan ooit: zonder filter, zonder schaamte, zonder rem. Want ja, je bent een relnicht of je bent het niet.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Vr 10 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Vr 10 mei 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€35,00 €30,00 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Ministry of Entertainment

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.