Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

#perfect
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Kijk, het moederschap is prachtig. En als je een fijne relatie erbij hebt en leuk werk, zou je zeggen: #perfect. Maar als je weer eens te laat bent voor een afspraak, donkere wallen hebt van een gebroken nacht, of je uit het zicht van je kinderen stiekem chocola staat te eten, dan voelt het toch allemaal een beetje anders. #perfect is een theaterconcert waarin leading ladies Renée van Wegberg en Bettina Holwerda mooie luister- en meezingliedjes ten gehore brengen, aangevuld door persoonlijke verhalen. Over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16 jaar, scheiden, een samengesteld gezin, het runnen van een onderneming en nog veel meer. Serieus waar nodig, maar ook met veel humor en zelfspot. En bovenal: heel veel prachtige muziek!

Over Renée en Bettina

Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Zo won Renée twee Musical Awards, voor haar hoofdrollen in Liesbeth List en Fun Home. Bettina is naast haar theaterwerk een hit op Instagram en wordt door haar zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 30,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Muzikanten

  Renée van Wegberg (zang), Bettina Holwerda (zang), Berry Janssen (muzikaal leider, bas, gitaar, zang) e.a.

  Creatives

  Regie: Joep Onderdelinden
  Fotografie campagnebeeld: Annemieke van der Togt
  Scènefotografie: Robin Kamphuis
  Producent: Event11

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.