Renée van Wegberg

Renée doet de dames
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Na haar met vier- en vijf sterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy en Piaf geeft Musical Award-winnaar Renée van Wegberg een exclusieve preview van haar nieuwe voorstelling Renée doet de dames; het vervolg op het succesvolle programma Hadewych doet de dames. In deze ode aan Nederlandse zangeressen zingt Renée nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean en Karin Bloemen, maar komen er ook songs van pop- en rockdiva’s als Anouk, Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical. Omlijst met highlights uit eerdere shows, persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée samen met haar band het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Een indrukwekkend theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Genre: concert

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 • jul 2020
  vr 31 jul 19.30 uur
  v.a. € 26,50
  Laatste kaarten Nog 13 beschikbaar
 • vr 31 jul 21.30 uur
  v.a. € 26,50
  Laatste kaarten Nog 56 beschikbaar
 
Prijzen
alle rangen € 26,50

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas, zang), Ivo Schols (piano, toetsen, zang)

  Creatives

  Producent: Event 11

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5