Afgelopen

Renée van Wegberg

Renée doet de dames
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 31 juli in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Na haar met vier- en vijf sterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy en Piaf is Musical Award-winnaar Renée van Wegberg terug met haar nieuwe voorstelling Renée doet de dames; het vervolg op het succesvolle programma Hadewych doet de dames. In deze ode aan Nederlandse zangeressen zingt Renée nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean en Karin Bloemen, maar komen er ook songs van pop- en rockdiva’s als Anouk en Trijntje Oosterhuis voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical. Omlijst door persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée samen met haar band het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Een indrukwekkend theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas, zang), Ivo Schols (piano, toetsen, zang)

  Creatives

  Producent: Event 11

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5