Richard Marx

A solo acoustic evening
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus in Europa en het verbod op grote evenementen in diverse landen is het concert van Richard Marx op 7 april 2020 verplaatst naar 18 januari 2021.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, kun je via Ticketmaster je geld terugkrijgen via help.ticketmaster.nl.

-------------------------

Zanger Richard Marx, bekend van hits als Right here waiting, Satisfied, Hold on to the nights en Don’t mean nothing, komt naar DeLaMar Theater voor een sfeervol soloconcert. De Amerikaanse pop/softrocker werd op zijn zeventiende ontdekt door Lionel Richie en begon zijn carrière als achtergrondzanger voor topartiesten als Madonna, Whitney Houston en Julio Iglesias. Richard bleek echter zelf bestemd voor de spotlights en lanceerde een titelloos debuutalbum, waarvan maar liefst vier singles een top 5-notering bereikten. In 2004 schreef de populaire zanger samen met Luther Vandross de hit Dance with my father, waar ze een Grammy voor ‘song of the year’ mee wonnen. Met zijn laatste album Beautiful goodbye is de inmiddels 55-jarige songwriter een nieuwe weg ingeslagen: een sensueel en sexy album, met avontuurlijke teksten. Tijdens A solo acoustic evening zingt Richard nummers van dit laatste album, aangevuld door zijn grootste hits.

De verkoop verloopt via Ticketmaster

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jan 2021
  ma 18 jan 20.30 uur
  v.a. € 38,10
 
Prijzen
Vanaf € 38,10
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Greenhouse Talent

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5