Richard Marx

A solo acoustic evening
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater
English description

De show van Richard Marx, die initieel zou plaatsvinden op 7 april 2020 en later werd verplaatst naar 18 januari 2021, is opnieuw verplaatst naar een later tijdstip in verband met maatregelen rondom het coronavirus. 

De nieuwe datum voor deze show is zaterdag 11 september 2021 en vindt niet meer plaats in ons theater, maar in Koninklijk Theater Carré. Reeds gekochte tickets blijven automatisch geldig. Alle kaartkopers zullen een mail ontvangen met meer informatie.

-------------------------

Zanger Richard Marx, bekend van hits als Right here waiting, Satisfied, Hold on to the nights en Don’t mean nothing, komt naar DeLaMar Theater voor een sfeervol soloconcert. De Amerikaanse pop/softrocker werd op zijn zeventiende ontdekt door Lionel Richie en begon zijn carrière als achtergrondzanger voor topartiesten als Madonna, Whitney Houston en Julio Iglesias. Richard bleek echter zelf bestemd voor de spotlights en lanceerde een titelloos debuutalbum, waarvan maar liefst vier singles een top 5-notering bereikten. In 2004 schreef de populaire zanger samen met Luther Vandross de hit Dance with my father, waar ze een Grammy voor ‘song of the year’ mee wonnen. Met zijn laatste album Beautiful goodbye is de inmiddels 55-jarige songwriter een nieuwe weg ingeslagen: een sensueel en sexy album, met avontuurlijke teksten. Tijdens A solo acoustic evening zingt Richard nummers van dit laatste album, aangevuld door zijn grootste hits.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Vanaf € 38,10
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Greenhouse Talent

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5