‘Geef je over aan het uitbundige cultfeestje dat Rocky horror show heet’
De Telegraaf
Afgelopen

Rocky horror show

Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker e.a.
Duur: 2 uur 10 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond van 26 t/m 31 juli in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Maak je klaar voor een avond waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag! In de krankzinnige cultmusical Rocky horror show zien we hoe het pas verloofde stel Brad en Janet op een stormachtige avond verzeild raakt in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zus Magenta. De ontmoeting ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky alle grenzen doen vervagen. De Rocky horror show is een hysterische parodie op klassieke science fiction en B-horrorfilms en staat bekend om de hoge mate van interactie met het publiek (klik hier  voor een lijst met props die je mee mag nemen). Bekroond met Musical Awards voor 'beste kleine musical' en 'beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical'!

De Rocky horror show wordt in het Nederlands gespeeld, maar een gedeelte van de liedteksten worden in het Engels gezongen. 

Podcast

In de derde aflevering van onze podcast 'De Artiestenfoyer' waren Rocky horror show-castleden Esmée Dekker en Yoran de Bont te gast. Ze vertellen onder andere over je sexy voelen op toneel, intieme scènes en hun grootste blunders. Luister De Artiestenfoyer via je favo podcast app! Meer info

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 35,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst en muziek: Richard O’Brien
  Vertaling: Jeremy Baker
  Regie: Martin Michel
  Choreografie: Chiara Re
  Scènefoto's: Roy Beusker
  Producent: De Graaf & Cornelissen

  Pop up terras DeLaMar (21)

  Pop up terras

  Van 29 juli t/m 7 augustus kun je genieten van een pop-up terras voor de ingang van DeLaMar aan de Marnixstraat in het kader van de Arts & Culture Pride. De ideale plek om lekker na te praten over de voorstellingen, of om overdag of ’s avonds even te relaxen onder het genot van bijzondere cocktails, speciaalbiertjes, lekkere hapjes en leuke muziek.

  Het terras is alleen geopend op dagen waarop er een voorstelling in DeLaMar staat (m.u.v. 6 augustus). Bij middagvoorstellingen is het terras geopend van 12.00 tot 20.00 uur, bij avondvoorstellingen van 16.00 tot 00.00 uur. Tot 21.00 uur serveren we een gevarieerde menukaart met keuze tussen vis, vlees of vegetarische gerechten en diverse zoete en hartige desserts.  Voor het terras kun je niet reserveren, dus kom lekker aanwaaien. Bekijk de menukaart en de drankenkaart.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5