‘Geef je over aan het uitbundige cultfeestje dat Rocky horror show heet’
De Telegraaf

Rocky horror show

Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker e.a.
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Maak je klaar voor een avond waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag! In de krankzinnige cultmusical Rocky horror show zien we hoe het pas verloofde stel Brad en Janet op een stormachtige avond verzeild raakt in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zus Magenta. De ontmoeting ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky alle grenzen doen vervagen. De Rocky horror show is een hysterische parodie op klassieke science fiction en B-horrorfilms en staat bekend om de hoge mate van interactie met het publiek. Een met 5 Tony Awards bekroonde wereldhit vol onweerstaanbare rock-‘n-rollmuziek, waardoor stilzitten wel heel moeilijk wordt…

De Rocky horror show wordt in een Nederlandse versie gespeeld. Sommige liedteksten zullen (deels) niet vertaald worden, maar in de originele Engelse tekst gezongen worden.

Beste kleine musical

Rocky horror show is tijdens het Musical Award Gala bekroond tot 'beste kleine musical' en hoofdrolspeler Sven Ratzke sleepte de award voor 'beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical' in de wacht!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 35,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst en muziek: Richard O’Brien
  Vertaling: Jeremy Baker
  Regie: Martin Michel
  Choreografie: Chiara Re
  Scènefoto's: Roy Beusker
  Producent: De Graaf & Cornelissen

  Rocky survivaltips

  Ben je nog nooit naar de Rocky horror show geweest? Dan vind je hier wat survivaltips voor je eerste keer!

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5