Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis
Mary Dresselhuys zaal

Helaas is de voorstelling Ronnie gaat naar huis van Ronnie Flex geannuleerd. Boekers zijn hierover op woensdag 23 november 2022 per mail geïnformeerd. 

Een intieme voorstelling waarin Ronnie Flex het theater ombouwt tot zijn eigen huiskamer en muziekstudio. Ronnie stond de afgelopen vijf jaar op de grootste podia, won alle mogelijke muziekprijzen en werd geprezen om zijn talenten als rapper, zanger en producer. Een depressie en cannabisverslaving zorgden er echter voor dat Ronnie ondanks alle hoogtepunten vooral bezig was met de diepe dalen. En toen kwam het coronavirus en stond het ‘artiestenleven’ helemaal stil. Er was tijd voor familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek. Opgeladen en met een heleboel nieuwe nummers gaat Ronnie nu een nieuw avontuur aan in het theater. In Ronnie gaat naar huis ga je als bezoeker op visite bij Ronnie, om te kijken hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ronnie vertelt de verhalen achter de liedjes en maakt zelfs ter plekke nieuwe muziek. Een unieke kijkje achter de schermen bij een van de grootste artiesten van Nederland.  

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.