‘Klinkt ontzettend goed (...) Uitmuntend vocaal werk van Flex én zijn zangeressen’
de Volkskrant

Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een intieme voorstelling waarin Ronnie Flex het theater ombouwt tot zijn eigen huiskamer en muziekstudio. Ronnie stond de afgelopen vijf jaar op de grootste podia, won alle mogelijke muziekprijzen en werd geprezen om zijn talenten als rapper, zanger en producer. Een depressie en cannabisverslaving zorgden er echter voor dat Ronnie ondanks alle hoogtepunten vooral bezig was met de diepe dalen. En toen kwam het coronavirus en stond het ‘artiestenleven’ helemaal stil. Er was tijd voor familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek. Opgeladen en met een heleboel nieuwe nummers gaat Ronnie nu een nieuw avontuur aan in het theater. In Ronnie gaat naar huis ga je als bezoeker op visite bij Ronnie, om te kijken hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ronnie vertelt de verhalen achter de liedjes en maakt zelfs ter plekke nieuwe muziek. Een unieke kijkje achter de schermen bij een van de grootste artiesten van Nederland.  

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 16 oktober 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

  Lunch en diner

  In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zaterdag en zondag geopend voor een lunch of High Tea. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier kan, waarbij de sfeer net zo gezellig blijft als anders. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5