Roué Verveer

Zo goed als nieuw
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Roué Verveer is altijd optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch tegelijk! Niet voor niets behoort hij al jaren tot de grote jongens in cabaretland. En nu staat Roué alweer met zijn negende avondvullende cabaretshow op de planken. In Zo goed als nieuw deelt Roué op originele en grappige wijze zijn eigen kijk op de wereld met jou. Een show die uiteraard weer helemaal bol staat van grappen, vlijmscherpe timing en genadeloze zelfspot. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel weer naar huis!

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Producent: PUURee

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5