Roué Verveer

Zo goed als nieuw
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Roué Verveer is altijd optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch tegelijk! Niet voor niets behoort hij al jaren tot de grote jongens in cabaretland. En nu staat Roué alweer met zijn negende avondvullende cabaretshow op de planken. In Zo goed als nieuw deelt Roué op originele en grappige wijze zijn eigen kijk op de wereld met jou. Een show die uiteraard weer helemaal bol staat van grappen, vlijmscherpe timing en genadeloze zelfspot. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel weer naar huis!

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: PUURee

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5