Rundfunk

Schau
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper! De nieuwe schau van Rundfunk. Echt een schauschau. Een schauwy schauschau. Welbeschaud beschauen ze deze schau schauwieschau als hun schauste schau. Wees toeschauer van dit schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant schauspel kunnen worden. Dus hup, schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de schauburg!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 34,50
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Rundfunk

  Het duo Rundfunk beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de cabaretprijs Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in de zomer van 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.

  Creatives

  Tekst: Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde
  Regie: Peter van de Witte
  Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
  Fotografie: Mark Engelen
  Producent: More Theater Producties

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.