Jeugd

Sesamstraat live! (2+)

Een wereld vol fantasie
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater. Hierin zien we hoe een meisje een oude, mysterieuze koffer open maakt. In de koffer zit een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven. Het is het begin van een bijzonder avontuur waarin alles kan en alles mag. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan voor deze gloednieuwe, fantasierijke musical.

Teken je Sesamstraat-taart

Sesamstraat bestaat officieel 50 jaar en bij dit feest hoort natuurlijk een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem voor de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet zie je jouw creatie dan terug op het podium! Natuurlijk kun je na afloop van de voorstelling ook uitgebreid knuffelen en op de foto met alle Sesamstraatvriendjes.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 23,00
2e rang € 20,00
3e rang € 13,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Cast

  Janouk Kelderman, Koekiemonster, Elmo, Tommie, Bert & Ernie

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5