Afgelopen

Sesamstraat live! (2+)

Een wereld vol fantasie
Duur: 1 uur
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 30 december in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater. In Sesamstraat live! zien we hoe Sophie (Janouk Kelderman) vlak voordat ze gaat verhuizen nog één keer terugkeert naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een kinderboek, ziet Sophie plotseling een hele oude, mysterieuze koffer. Daarin zit een lege zak koekjes,  een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven. Het is het begin van een bijzonder avontuur waarin alles kan en alles mag. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan voor deze gloednieuwe, fantasierijke musical.

Kom verkleed!

Sesamstraat bestaat officieel 50 jaar en bij dit feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 23,00
2e rang € 20,00
3e rang € 13,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Cast

  Janouk Kelderman, Koekiemonster, Elmo, Tommie, Bert & Ernie

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5