‘Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen’
NRC Handelsblad

Showponies 2

De Alex Klaasen revue
Duur: 2 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

De eerste Showponies was een ongekend succes. De show werd overladen met vijfsterrenrecensies, genomineerd voor een Poelifinario en de tournee was compleet uitverkocht. In Showponies 2 doet Alex Klaasen dat samen met zijn vaste gang (Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a.) nog eens dunnetjes over. Een rollercoaster van een revue met onder andere een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens en een klimaatneutrale Barbie. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag, donderdag

1e rang 2e rang 3e rang
€40,00 €36,00 €27,00

Vrijdag, zaterdag en zondagmatinee

1e rang 2e rang 3e rang
€45,00 €41,00 €32,00

 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Gijs de Lange
  Choreografie / staging: Daan Wijnands
  Co-regie: Esther Habbema
  Tekst: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen
  Muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker
  Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
  Kostuumontwerp: Arno Bremers
  Producent: MORE Theater Producties

  Boek nu: Showponies 2 pauzearrangement

  Maak je bezoek aan Showponies 2 compleet met een speciaal geselecteerd pauzearrangement. Voor slechts €8,50 worden er in de pauze heerlijke hapjes en een drankje naar keuze voor je klaargezet in het Grand Café of in één van onze foyers.  Het pauzearrangement bestaat uit crudité met kerriedip, kaas, luxe notenmix en een bitterbal met mosterd. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met eventuele dieetwensen.

  Bestel je pauzearrangement of selecteer het pauzearrangement bij het boeken van je kaarten.

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5