Slippers

Comedy over geheime liefdes

Recensies

'Slippers is nog steeds onweerstaanbaar' NRC
'Dolkomische en verrukkelijke versie' AD
'Heerlijk avondje onbekommerd lachen' Scènes
'Hysterisch grappig' De Telegraaf

Legendarische cabaretduo's Plien & Bianca en Droog Brood in Ayckbourns beste toneelkomedie. Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zijn voor het eerst samen te zien in een toneelstuk: de wereldwijde theaterhit Slippers. De twee mannelijke hoofdrollen worden gespeeld door Peter van de Witte en Bas Hoeflaak van het cabaretduo Droog Brood. Hiermee komt de top van het Nederlandse cabaret samen in één toneelproductie. Schrijver Alan Ayckbourn houdt in dit stuk een vergrootglas boven ons menselijk gestuntel. Geen andere auteur schetst met zoveel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw.

Het verhaal van Slippers gaat over Ginny (Bianca Krijgsman), die met haar vriendje Greg (Peter van de Witte) in een flatje in Londen woont. Ginny heeft stiekem een verhouding met haar baas (Bas Hoeflaak), maar wil daarmee stoppen. Tegelijkertijd vindt Greg een paar slippers onder het bed én ontdekt hij een briefje met een onbekend adres erop. Ginny verzint haastig dat de slippers van een vriendin zijn en dat het om een adres van haar ouders gaat. Greg is verheugd; hij bedenkt het plan om, achter Ginny’s rug om, bij haar ouders om haar hand te gaan vragen. Wat volgt, is een ontmoeting die tot allerlei hilarische misverstanden leidt…

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Gijs de Lange
Schrijver: Alan Ayckbourn
Vertaling: Jurrian van Dongen
Decorontwerp: Edwin Kolpa
Kostuumontwerp: Arno Bremers
Pruikenontwerp: Head Affairs, Carolina Leenders
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Fotografie: Piek Fotografie - Annemieke Kock en Raymon van Olphen

Rolverdeling

Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Peter van de Witte en Bas Hoeflaak.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Combi-actie

Speciaal voor u geselecteerd in het DeLaMar Theater: Slippers, De Marathon, De Ploeg en Pinkpop.

Boek nu kaarten voor 2 producties en ontvang tot 33% voordeel!

Maak Gebruik Van De Actie