Toneelstuk Sonja Fotografie Govert de Roos DeLaMar
Toneel

Sonja

Angela Schijf e.a.

Angela Schijf kruipt in de huid van Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow! In het toneelstuk Sonja, gebaseerd op Sonja Barends bestseller Je ziet mij nooit meer terug, zien we zien hoe deze populaire talkshowhost alles durft te vragen aan de talkshowtafel. Zelfs aan die ene criticus die haar al jaren neersabelt in de krant. Maar thuis aan de keukentafel krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder niet gesteld. Spreken over het gruwelijke lot van haar Joodse vader in de oorlog lijkt onmogelijk… Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Toneelgroep Maastricht-regisseur Servé Hermans terug naar de theaters met dit indrukwekkende pleidooi voor het stellen van vragen. Onverbiddelijk, onverschrokken, Sonja Barend!

Speeldata en tickets

Januari 2025

Za 18 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 19 jan 14:30
v.a. € 19,50
Première
Laatste tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€39,50 €34,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Angela Schijf e.a.


Creatives

Tekst:

Annet Bremen

Regie:

Servé Hermans

Fotograaf:

Govert de Roos

Producent:

Senf Producties en Toneelgroep Maastricht

Met dank aan Uitgeverij de Bezige Bij

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.