Soundos

Comeback kid
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

You love her or you hate her, maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Kritische ondervrager van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix-special. En na haar door het publiek en de pers geliefde voorstelling Niets te verliezen is Soundos terug met haar nieuwe voorstelling Comeback kid! Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat Soundos doet. Met twee middelvingers in de lucht. Geef het maar gewoon toe: you love her.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 31,50
2e rang € 27,50
3e rang € 20,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
General reviews are listed.
  Creatives

  Scènefoto's: Azolazo
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Lees hier ons privacy statement.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.