Spaghettirellen

Theatergroep De Jonge Honden
Mary Dresselhuys zaal

Eind jaren vijftig haalt de Nederlandse regering Italiaanse, jonge, vrijgezelle mannen naar Nederland om als gastarbeider te werken in de fabrieken. In hun vrije tijd willen de Italianen ook iets te doen hebben: in discotheken, snackbars en op de kermis komen ze in contact met jongeren uit de buurt. In het Twentse Oldenzaal leidde deze ontmoeting in 1961 tot heftige rellen tussen de Italianen en jaloerse nozems. Over die confrontatie gaat Spaghettirellen, een avontuurlijke mix van Romeo en Julia en West Side Story vol brommers, dromen en verliefde jongeren. Een voorstelling over een bizarre geschiedenis die lang niet iedereen meer kent, maar te interessant is om niet te vertellen.

Over Theatergroep De Jonge Honden

Theatergroep De Jonge Honden brengt op toegankelijke, nieuwsgierige en verbindende wijze mensen in aanraking met de verhalen die liggen verscholen in onze geschiedenis. Zo maakten ze eerder de succesvolle voorstellingen Oorlogswinter en De scheepsjongens van Bontekoe.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast & creatives

  Cast
  Joshua Albano, Jelle Mensink e.a.

  Creatives
  Tekst: Wessel de Vries
  Muziek: Arjen Dijkstra, Sebastiaan Flier
  Regie: Jolmer Versteeg
  Kostuumontwerp: Hanne Pierrot
  Scènefotografie: Jan Amse
  Producent: Korthals Stuurman Theaterbureau

   

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.