‘Overdonderend en opwindend’
NRC

Stefano Keizers

Hans Teeuwen
Duur: 1 uur 40 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Hij is de publiekslieveling van kijkcijferhits als Het perfecte plaatje, De slimste mens en Expeditie Robinson en zijn trilogie aan theatervoorstellingen werd lovend ontvangen door de pers. Niemand lijkt meer om Stefano Keizers heen te kunnen. En dat komt goed uit. Want Stefano is terug met het derde deel van zijn trilogie: Hans Teeuwen. In de eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede voorstelling zijn ziel, zijn eer. Nu is de rest aan de beurt. Daarna ben je van hem af.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Stefano Keizers
  Regie: Jelle Kuiper
  Producent: Jelle Kuiper Producties BV

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5