Specials

Stichting 11 September

Dr. Daniele Ganser
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Wat is er nou precies gebeurd rondom 9/11? Over deze vraag organiseert Stichting 11 September samen met George van Houts (De verleiders, KomPlot), een jaarlijks terugkerend congres. Hiermee, en met andere theatercolleges, hopen ze nieuw juridisch onderzoek naar de aanslagen in de VS op 11 september 2001 te stimuleren. De hoofdspreker van het congres is dit keer dr. Daniele Ganser. Deze Zwitserse historicus en directeur van het Swiss Institute for Peace and Energy Research zal de oorlogen en geopolitieke ontwikkelingen die uit 9/11 zijn voortgekomen bespreken. Na zijn lezing neemt hij deel aan een panel met professor Kees van der Pijl, ex-emeritus hoogleraar aan de University of Sussex, die onlangs onder vuur is komen te liggen wegens zijn stelling over de volgens hem meest waarschijnlijke daders van de aanslagen in New York. Het panel wordt voorgezeten door George van Houts. Maak je klaar voor een intrigerende middag, vol ‘andere feiten’ over 9/11.

Op het congres wordt hoofdzakelijk Engels gesproken en er zal ruimte zijn om met de sprekers in debat te gaan. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Regulier € 20,00
Studenten € 15,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives
Kaarten kaarten

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5