‘Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!’
de Volkskrant
Muziektheater

Sven Ratzke

It's wunderbar
Duur: 2 uur 15 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Sven Ratzke reist al ruim 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows en speelde voor uitverkochte zalen in Berlijn tot aan New York. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en scherpe improvisaties raast deze geboren entertainer - altijd gehuld in prachtige couture - over het podium. In It’s wunderbar kijkt Sven aan de hand van de mooiste parels uit zijn repertoire terug op 20 jaar op de bühne. Begeleid door een geweldige band brengt hij nummers van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond vol vuur, drama en prachtige muziek. Een avond die gewoonweg wunderbar is.

Kerstavond
Net zoals de vorige jaren staat Sven Ratzke deze december op kerstavond in DeLaMar Theater. Dat wordt een Kerst om nooit te vergeten!

Kerstcadeau-actie

Wil je deze voorstelling cadeau geven? T/m 18 december kun je je tickets in laten pakken in een feestelijke kerstverpakking! Selecteer in het bestelproces de gratis optie ‘In kerstverpakking per postbezorging’ als bezorgmethode of lees meer over de actie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,00
2e rang € 28,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Sven Ratzke
  Producent: Impact Entertainment

  Muzikanten

  Sven Ratzke (zang), Christian Pabst (toetsen), Haye Jellema (drums), Florian Friedrich (bas)

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5