Sven Ratzke

Venus & Mars
Mary Dresselhuys zaal

Rasentertainer en internationale sensatie Sven Ratzke bracht pers en publiek de laatste jaren in vervoering met zijn Bowie-shows. Hierin zette hij muzikale pareltjes naar zijn eigen hand, zorgde hij voor ontroering met zijn verhalen en nam hij bezoekers mee op een tijdreis met soms hilarische uitstapjes. Nu is Ratzke terug met zijn nieuwe show Venus & Mars, waarin hij de mooiste songs van de afgelopen eeuw ten gehore brengt. Zo komen onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Leonard Cohen en Nina Hagen voorbij, uiteraard aangevuld met een vleugje David Bowie. In een intieme setting raakt, fascineert, verrast en entertaint Ratzke zijn publiek met een show van wereldniveau.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 29,00
3e rang € 21,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Dirk Groeneveld
  Fotografie: Hanneke Wetzer
  Producent: Sven Ratzke

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.