‘Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen’
Trouw

Sven Ratzke

Where are we now
Duur: 2 uur 15 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show Where are we now. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod.  Ratzke neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum, waarbij feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. En waar juweeltjes als Heroes, Ashes to ashes en Life on Mars stralen in prachtige nieuwe arrangementen. Na staande ovaties en lovende recensies bij shows in Australië, Europa en New York is Ratzke terug in Amsterdam om je aan de hand van de mooiste Bowie-pareltjes te prikkelen, te verwarren en te verleiden.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Muzikanten: Christian Pabst (piano)
  Regie: Dirk Groeneveld
  Producent: Impact Entertainment

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5