‘Schitterend dansduet roept ongemakkelijke vragen op’
NRC Handelsblad

Sweet like a chocolate

ICK Amsterdam
Duur: 45 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een vrouw danst met haar schaduwen, haar alter ego, haar metgezel en haar voyeur. Het volgt haar, begeleidt haar, danst en vecht met haar. Is de figuur echt, of een wezen uit haar fantasie? Sweet like a chocolate is een intiem dansspektakel dat je verleidt, omverblaast en je achterlaat in een roes van extase en twijfel. Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten zien de voorstelling als het schizofrene zoeken naar je eigen identiteit. Aan de hand van verschillende fases en stemmingen gaat de danseres op zoek naar haar eigen ik, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt. Wat zegt dit over hoe vrouwen gezien worden? Balancerend tussen liefde, vertrouwen, vrouwelijke seksualiteit en geweld legt Sweet like a chocolate existentiële vragen bloot.

Genre: dans

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Dansers

  Victor Callens en Maria Ribas of Denis Bruno en Beatrice Cardone

  Creatives

  Concept: Emio Greco, Pieter C. Scholten
  Choreografie: Emio Greco, Pieter C. Scholten
  Producent: ICK Amsterdam

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5