Swingin’ Christmas Fotografie Eric van Nieuwland DeLaMar (1)
Verrukkelijke sfeer bij origineel kerstconcert

NRC

Concert

Swingin’ Christmas

The Legends ft. Michael Varekamp en Tess Merlot

NRC

Deze swingende kerstvoorstelling staat garant voor een heerlijk avondje nostalgie! Muzikale legendes als Louis Armstrong, Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald bezorgden ons de mooiste kerstmuziek; een genre waarin jazz, blues en gospel samensmelten. Deze heerlijke feel good-nummers inspireerde The Legends onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp om een heus kerstprogramma te maken, met chansonnière Tess Merlot als special guest. Swingin’ Christmas bezorgt je een magische tocht door Winter Wonderland, met hartverwarmende vertolkingen van onder andere White Christmas, Let it snow en Silent Night. Het perfecte uitje om deze kerst van een gouden randje te voorzien!

Met inleiding & afterparty

Inleiding
Bij de voorstelling wordt een inleiding gegeven door Michael Varekamp en Wiboud Burkens, de producenten, bedenkers en muzikanten van de voorstelling. Gedurende een klein halfuur vertellen zij leuke anekdotes over het maken en spelen van de voorstelling. De inleiding begint om 19.30 uur in de Dinerfoyer en is gratis toegankelijk op vertoon van een ticket voor de voorstelling.

Afterparty
Na afloop van de voorstelling kunnen de voetjes van de vloer, want in de foyer is een afterparty en gelegenheid voor een Meet & Greet!

Speeldata en tickets

December 2023

Vr 8 dec 20:30
v.a. € 19,50
Met inleiding & afterparty
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Vr 8 dec 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Michael Varekamp (trompet, zang), Tess Merlot (zang), Wiboud Burkens (toetsen), Harry Emmery (contrabas), Erik Kooger (drums), Yoran Aarssen (tenorsax)

Producent

The Legends

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 10 min. incl. pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.