Solo Stories 'T Hooge Nest Fotografie Annemieke van der Togt DeLaMar1
Toneel

’t Hooge Nest

Naar de bestseller van Roxane van Iperen

Als schrijfster Roxane van Iperen samen met haar gezin een oude villa in de bossen van Naarden betrekt, weet ze niets van de geheime geschiedenis van dit huis. Pas tijdens de verbouwing ontdekt ze intrigerende sporen uit het verleden. Onder de houten vloeren en achter wandpanelen vindt Van Iperen schuilplaatsen en verzetskrantjes. Zo ontdekt de schrijfster dat twee Joodse zussen hier tijdens de Tweede Wereldoorlog een van de grootste onderduikadressen van Nederland runden. In de monooloog ’t Hooge Nest, gespeeld door Fockeline Ouwekerk, komt de geschiedenis van dit bijzondere huis en haar bewoners tot leven vanuit het heden. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller en van de makers van monologen als Nu ik je zie en Sonny Boy.

Speeldata en tickets

Februari 2025

Vr 7 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 8 feb 20:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Fockeline Ouwerkerk

Creatives

Tekst:

Marc Veerkamp

Muziek:

Rik Ronner

Regie:

Benno Hoogveld

Decorontwerp:

Paul Boereboom

Kostuumontwerp:

Glenn Hewitt

Lichtontwerp:

Jasper Nijholt

Producent:

Solo Stories

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.