‘Een vrolijke musicalreünie’
NRC Handelsblad
Musical

't Schaep met de 5 Pooten

Jeroen van Koningsbrugge, Eva Van der Gucht e.a.
Duur: 2 uur 35 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een gloednieuwe musical vol Amsterdamse gein en onvergetelijke melodieën. In ’t Schaep met de 5 Pooten maken we opnieuw kennis met de ontroerende, hartveroverende, hilarische stamgasten van café ’t Schaep. Zo zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje en alle vaste klanten in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Weer wordt er te veel gedronken en geroddeld, maar nooit te veel gelachen. Al eeuwenlang hebben ze mot, maar toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?

Mede mogelijk gemaakt door:
 

 

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen

Woensdag en donderdag

1e rang 2e rang 3e rang
 €47,10  €37,10  €20,10

Vrijdag, zaterdag en zondag

1e rang 2e rang 3e rang
 €54,60  €44,60  €27,60

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives & cast

Oorspronkelijk scenario en liedteksten: Eli Asser
Script: Raoul Heertje
Regie: Gijs de Lange
Co-regie: Esther Habbema
Muziek: Harry Bannink
Toetsen: Menno Theunissen
Drums: Richard Veltman
Gitaar: Jurgen Burdorf
Bas: Tim Brandsen
Choreografie en staging: Daan Wijnands
Met: Jeroen van Koningsbrugge, Eva Van der Gucht, Jeske van de Staak, Wart Kamps, Tim Kamps, Ellen Pieters, John Buijsman, Jetty Mathurin, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe en Paul-Richard Disbergen
Producent: MORE Theater Producties i.s.m. DeLaMar Theater

Rolverdeling Kootje

De rol van Kootje wordt afwisselend gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge en Remko Vrijdag. In de onderstaande tabel kun je vinden op welke dagen Remko Vrijdag de rol van Kootje zal overnemen. 

Remko Vrijdag  
Juni 8 t/m 13

Het speelschema is onder voorbehoud. Er kunnen zich op het laatste moment nog wijzigingen voordoen.

Boek nu een ‘Mokums plankje’ met tafelzuur van Kesbeke

Geniet tijdens de pauze van ’t Schaep met de 5 Pooten geheel in stijl van een overheerlijk plankje met een bitterbal, ossenworst, blokje kaas, tafelzuur van Kesbeke en een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) en waan je in een oude Amsterdamse bruine kroeg. Voor slechts € 8,50 reserveren we een speciaal plekje in het Grand Café of één van de foyers en staat alles voor je klaar. Zo ga je wel heel ontspannen de pauze in! Bestel je pauzearrangement of selecteer het pauzearrangement bij het boeken van je kaarten.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5