The Beginning of Nature

Australian Dance Theatre

Australian Dance Theatre (ADT) komt naar Nederland met The Beginning of Nature. Deze voorstelling is een spectaculaire muzikale dans performance gebaseerd op ritmes uit de natuur. Mensen – in alle levende vormen – bestaan door een fenomenaal complexe symfonie van overlappende ritmes die de stof van de natuur en het leven zelf vormen. Deze ritmes manifesteren zich in dag en nacht, de seizoenen, getijdenpatronen, migratie, winterslaap, slaap en wakker, weerpatronen, het binaire van groei en verval en de verschillende systemen van het lichaam. De muziek is samengesteld door Brendan Woithe, die de muziek voor veel ADT's internationaal bekende tournees heeft gecreëerd.

Language: no problem!

Productie

Idee en regie: Garry Stewart
Regieassistente: Elizabeth Old
Choreografie: Garry Stewart and the ADT dancers
Lichtontwerp: Damien Cooper
Kostuumontwerp: Davis Browne Design
Componist: Brendan Woithe (KLANG)
Consultant gebruik inheemse taal: Jack Buckskin
Producent: Australian Dance Theatre en Kulturconsulting Niels Gamm

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.