The Bridges of Madison County

Met René van Kooten, Lone van Roosendaal, Annick Boer e.a.

Recensies

'Aangrijpende liefdesdilemma's subtiel onderstreept door de muziek' Trouw
'Wat zijn ze mooi verliefd, die twee. En wat klinken ze ongelofelijk goed' Parool
'Zang, spel en sfeer op topniveau' Elsevier
'Musical The Bridges of Madison County is beter dan de film' de Volkskrant
'De musical krijgt vleugels dankzij acteerwerk Lone van Roosendaal en René van Kooten' NRC
'Wat zijn ze mooi verliefd, die twee. En wat klinken ze ongelofelijk goed' Parool
'De eerste Musical Awards voor het komend seizoen zijn gereserveerd' Dagblad van het Noorden

De onweerstaanbare zomermusical terug in Amsterdam. The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County (Iowa), waar zij een weinig opwindend bestaan leidt. Per toeval leert ze Robert kennen en komt voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar – en ook zijn –  eigen geluk na te streven?

De met Tony Awards® bekroonde muziek van Jason Robert Brown is een hartverwarmende combinatie van de zwierige Italiaanse volksmuziek van Francesca en de Amerikaanse country van Robert. Aanvankelijk lijkt het een clash van culturen maar gaandeweg ontstaan duetten waarin de twee stijlen naar elkaar toe groeien. De musical is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep. The Bridges of Madison County werd door de landelijke pers beloond met diverse vier- en vijf sterren recensies.

Producent

Gebaseerd op de roman van Robert James Waller

Vertaling en regie: Koen van Dijk
Muziek en liedteksten: Jason Robert Brown
Script: Marsha Norman
Arrangementen en muzikale leiding: Marco Braam
Decor: Eric Goossens
Kostuums: Joost van Wijmen
Choreografie: Chiara Re
Producent: Stichting Zonnehuis Muziektheater

Rolverdeling

René van Kooten (Musicalworld Award Beste Mannelijke Hoofdrol), Lone van Roosendaal (Musicalworld Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol), Annick Boer (Musicalworld Award Beste Vrouwelijke Bijrol) e.a. 

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.