The Legends

Helden van toen
Mary Dresselhuys zaal

In alweer hun tiende avondvullende theaterprogramma nemen The Legends je mee op een eigenzinnige muzikale tocht langs hun helden. Zo zwijmelde chansonnière Tess Merlot als kind bij de films van Walt Disney, leefde toetsenist Wiboud Burkens voor de soul van Stevie Wonder en droomde zanger en trompettist Michael Varekamp ervan om in de voetsporen te treden van Louis Armstrong. En alsof dat nog niet genoeg is, komen in deze betoverende jubileumvoorstelling ook fenomenen als Jacques Brel, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Doris Day, Toon Hermans, Picasso, Karel Appel, Spike Lee en Mohammed Ali aan bod. Bereid je voor op een spetterend programma met internationale topmuzikanten, vol evergreens als Love me tender, One for my baby en Ne me quitte pas.

Gratis inleiding

Van 13.45 tot 14.15 uur zullen Michael Varekamp en Wiboud Burkens, de muzikanten, bekenkers en producenten van The Legends, alles vertellen over de totstandkoming van deze voorstelling. Aan de hand van leuke anekdotes krijg je zo een exclusief kijkje achter de schermen!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Karel de Rooij
  Muzikanten: The Legends ft. Michael Varekamp, Tess Merlot en Wiboud Burkens
  Fotografie: Eric van Nieuwland
  Producent: The Legends

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.