The Rod Stewart story

Some guys have all the luck
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Eindelijk is er nu een show rondom een van de grootste iconen uit de rockmuziek: Rod Stewart. De voorstelling toont het begin van Rods beroemdheid in de jaren 60, tot aan zijn wereldfaam en zijn maar liefst 130 miljoen verkochte platen. Natuurlijk komen grote hits als I don’t want to talk about it, Maggie May en Da ya think I’m sexy? ook voorbij. Deze nummers worden vertolkt door een live band en Paul Metcalfe, een zanger die bijna niet van Rod te onderscheiden is. Na een tour door heel Europa zijn ze klaar om er in Amsterdam een feestje van te maken!

Deze voorstelling wordt in het Engels gespeeld.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Paul Metcalfe

  Zanger Paul Metcalfe speelt de rol van Rod Stewart zó goed, dat zelfs Rods familie onder de indruk is.  Zo zegt Rods zus Mary Cady: “Pauls stem en maniertjes komen het dichtst bij Rod dat ik ooit heb gezien” en broer Don Stewart vertelt: “Ik heb in mijn leven veel Rod gezien, maar Paul is de allerbeste.”

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5