Nieuw
Toneel

The Small Town (16+)

Een modern Chinees toneelstuk & Xiqu (opera)
Duur: 2 uur
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Na 30 jaar keert een rijke zakenman terug naar een klein dorpje in de Chinese provincie Jiangsu. Hij is op zoek naar de man die hem al die jaren geleden gered heeft, om hem te bedanken met een gift van 5 miljoen yuan. Het nieuws over deze zakenman doet snel de ronde. Qin, de burgemeester van het dorp, vraagt leraar Zhu om de rijke man te helpen met zijn zoektocht naar de vermiste held. Maar na dagen gezocht te hebben, blijkt er geen spoor meer te zijn van de man of van de redding zelf. Leraar Zhu en zijn vrouw Xue staan voor een dilemma: moeten zij doorgaan met de zoektocht naar de vermiste man, of moeten ze profiteren van de situatie en de 5 miljoen yuan?

Deze opera wordt in het Chinese Huai dialect gespeeld, met boventiteling in het Mandarijn en Engels.

De verkoop verloopt via Eventbrite.

Inleiding

De voorstelling begint om 19:30 met een inleiding over het Chinese theater en de ontwikkeling hiervan. De inleiding duurt een half uur en is meegerekend met de voorstellingstijd en prijs.

De deuren gaan open om 18:30.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Early bird (tot 26 maart) € 14,90
1e rang € 24,90
2e rang € 19,90
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5