Caberet Tineke Schouten De Schouten schoenen aan fotografie Roy Beusker DeLaMar (1)
Cabaret

Tineke Schouten

De Schouten schoenen aan

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan en gooit haar show eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, maar laat ook meer van haarzelf zien en de dingen die haar bezighouden. Want Tineke heeft roerige tijden achter de rug. Hoe kun je dan toch nog de slingers ophangen? En heeft Tineke nou echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Hoog tijd voor Tineke om eens haar ongezouten mening te geven en een dieper gesprek te voeren. Maar natuurlijk staat ze ook klaar om samen met het publiek de boel te relativeren en heerlijk te lachen om onze eigen tekortkomingen. Dit alles omlijst ze met de mooiste liedjes, gespeeld door eersteklas muzikanten. Tineke op haar best!

Speeldata en tickets

Juni 2024

Vr 14 jun 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Za 15 jun 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 44,00 € 36,50 € 22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Roy Beusker

Producent

Tiepies Tien en Senf Producties B.V.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 2 uur zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.