‘Adembenemend’
de Volkskrant

Titanic de musical

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens e.a.
Duur: 2 uur 35 minuten incl. pauze
Wim Sonneveld zaal

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway en 5 Tony Awards behoort Titanic de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. In deze indrukwekkende voorstelling reis je terug naar 10 april 1912. De Titanic, het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld, vertrekt dan uit de haven voor haar eerste vaart naar New York. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met de ambitieuze reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en met ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte bij het ontwerpen van het schip… Titanic de musical is een grootse show vol iconische muziek, waarin een live orkest en een 25 man sterke cast je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld laten beleven.

De voorstellingen van Titanic zijn eerder verplaatst. Boekers van kaarten op de oude speeldata zijn hierover op 19 januari per mail geïnformeerd en kregen als eerste de mogelijkheid nieuwe kaarten te boeken. Lees meer

De film vs. de voorstelling

Hoewel Titanic de musical in hetzelfde jaar uitkwam als de film Titanic en ze zich allebei op het beroemde schip afspelen, zijn het twee verschillende verhalen die ook om andere personages draaien.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 59,50
2e rang € 44,50
3e rang € 29,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Peter Stone
  Vertaling: Daniël Cohen
  Regie: Paul van Ewijk
  Muziek: Maury Yeston
  Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5