‘Een triomf’
The Times

Titanic de musical

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway en 5 Tony Awards behoort Titanic de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. In deze indrukwekkende voorstelling reis je terug naar 10 april 1912. De Titanic, het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld, vertrekt dan uit de haven voor haar eerste vaart naar New York. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met de ambitieuze reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en met ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte bij het ontwerpen van het schip… Titanic de musical is een grootse show vol iconische muziek, waarin een live orkest en een 25 man sterke cast je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld laten beleven.

De film vs. de voorstelling

Hoewel Titanic de musical in hetzelfde jaar uitkwam als de film Titanic en ze zich allebei op het beroemde schip afspelen, zijn het twee verschillende verhalen die ook om andere personages draaien.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 59,50
2e rang € 44,50
3e rang € 29,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Titanic de musical de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Creatives

  Tekst: Peter Stone
  Vertaling: Daniël Cohen
  Regie: Paul van Ewijk
  Muziek: Maury Yeston
  Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

  Brunch en diner

  In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zondag geopend voor een brunch. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier kan, waarbij de sfeer net zo gezellig blijft als anders. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5