Ton Kas Vrolijke Kerst DeLaMar 1
Cabaret

Ton Kas

(Alvast een) Vrolijke Kerst met Ton Kas

Cabaretier en acteur Ton Kas heeft alle ambitie al een tijdje overboord gegooid. Tegenwoordig heeft hij nog maar één voornemen: lachen. En dat moest hij gelijk bij de titel (Alvast een) Vrolijke Kerst met Ton Kas. Een vrolijke kerst en Ton Kas: tegenstrijdiger kan het eigenlijk niet. En daar zit precies de lol. Nu denk je misschien: kerst is toch later in december, wat missen we dan als we 13, 14 of 15 december al naar deze voorstelling gaan? Nou niks, behalve de kerst zelf. Dus dat is niet zo veel. Want kerst of geen kerst, deze voorstelling staat garant voor dezelfde melige shit als altijd. Maar dan met nog meer ballen.

Speeldata en tickets

December 2024

Vr 13 dec 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 14 dec 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 15 dec 15:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Bunker Theaterzaken

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.