Trompettist in Auschwitz

Herinneringen van Lex van Weren
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Lex van Weren wordt in 1920 geboren, groeit op in Amsterdam en leert zichzelf hier trompet te spelen. Wanneer zijn hele gezin in de Tweede Wereld wordt opgepakt en op transport naar vernietigingskamp Auschwitz wordt gezet, is het de trompet die zijn leven redt. Als lid van het kamporkest weet Lex als enige van het gezin de verschrikkelijke tijd in het kamp te overleven. Na jaren van zwijgen over deze gebeurtenissen haalt schrijver Dick Walda hem in 1980 over om zijn verhaal te vertellen. Dit schokkende en emotionele relaas vormt het hart van deze intieme productie, gespeeld door Jord Knotter en Soy Kroon.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 25,00
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Dick Walda
  Bewerking: Allard Blom
  Regie: Eddy Habbema
  Producent: De Theater BV

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5